Despre Noi

ACON GAZ, peste 4000 de clienți în șapte ani!

Firma ACON GAZ, autorizată ANRE pentru proiectarea, execuția, verificarea și revizia instalațiilor de gaze, dar și pentru întreținerea și verificarea tehnică a aparatelor de consum, își desfășoară activitatea din 2010, reunind în portofoliul său peste 4000 de clienți

Personalul nostru, calificat și autorizat în conformitate cu legislația în vigoare, este perfecționat constant prin participarea la cursuri de specializare. ACON GAZ a căpătat notorietate în domeniul firmelor de profil prin promisiunea mereu îndeplinită a siguranței, calității și promptitudinii. Căutăm mereu soluțiile potrivite pentru clienții noștri și le punem la dispoziție oferte detaliate și clare, ce conțin prețuri exacte.

Un serviciu complet reunește calitatea și supportul, de aceea noi îl oferim clienților noștri atât în timpul, cât și după expirarea garanției.

Am înființat ACON GAZ în perioada acută a crizei economice, pentru că mi-am dorit să pun la dispoziție clienților nemulțumiți de prețurile ridicate și de oferta dezamăgitoare, o serie de servicii cu un raport corect între calitate și preț.

Claudiu Oprea (manager)